page_banner

warta

Drive-in Rack: Kumaha ngagunakeun anu leres sareng titik-titik naon anu kedah diperhatoskeun?

Drive-in Rack: Kumaha ngagunakeun anu leres sareng titik-titik naon anu kedah diperhatoskeun?

drive (4)

Drive-in racking, disebut oge drive through racking, umumna dirarancang pikeun neundeun barang-barang anu jumlahna ageung kirang rupa-rupa.Ngadopsi struktur gudang roadway dénsitas tinggi, cooperate kalawan forklift ngajalankeun barang langsung kana roadway pikeun neundeun.Dina unggal roadway tina drive-in racking, forklift bakal langsung ngajalankeun barang Usuk dina arah jero, sarta nurutkeun kana luhur jeung ka handap ranking tilu diménsi pikeun nyimpen barang, pikeun ngahontal éfék gudang sakabéh.Laju utilization gudang luhur.

drive (1)

Drive-in racking ogé salah sahiji racking anu paling sering dianggo pikeun neundeun intensif.Ampir dua kali langkung seueur kapasitas panyimpen salaku rak palet has dina rohangan anu sami.Kusabab pembatalan tina roadway antara rak dina unggal baris, rak nu ngahiji babarengan, ku kituna lapisan sarua, kolom sarua barang gigireun silih, pikeun maksimalkeun pungsi utilization kapasitas gudang.Dibandingkeun sareng racking palet, tingkat panggunaan gudang tiasa ngahontal sakitar 80%.Laju utilization rohangan gudang bisa ngaronjat ku leuwih ti 30%.Hal ieu loba dipaké dina borongan, gudang tiis sarta kadaharan, industri bako.

Drive-in racking parantos diadopsi ku seueur perusahaan ageung, ku kituna tiasa katingali yén éta mawa kauntungan ékonomi anu luhur pikeun perusahaan.Lajeng kumaha carana sangkan pamakéan hadé tina drive-in racking pikeun maksimalkeun pungsi kauntungan ékonomi.Salajengna, Dilong bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun drive-in racking kalayan leres, sareng pancegahan pikeun panggunaan drive - in racking!

drive (2)

Precautions pikeun pamakéan drive - dina racking!
Sarat pikeun alat-alat forklift: Pilihan forklift pikeun drive - dina racking téh kalawan watesan nuntut.Sacara umum, lebar forklift leutik sareng stabilitas nangtung anu saé.

Jero racking: The total jero racking di wewengkon témbok bisa dirancang janten kirang ti 7 pallets.The total jero racking asup jeung kaluar wewengkon tengah biasana kirang ti 9 pallets jero.Alesan utama nyaéta pikeun ningkatkeun efisiensi sareng reliabilitas aksés forklift.

Nyetir - dina racking boga syarat luhur pikeun FIFO, Dina waktu nu sarua teu cocog pikeun barang kalawan bets leutik, variétas badag.

barang Usuk tunggal teu kudu badag teuing atawa beurat, beurat biasana dikawasa dina 1500KG;Jarak palet henteu kedah langkung ageung 1,5 m.

Stabilitas sistem racking drive-in relatif lemah dina sagala jinis racking.Dina hal ieu, nalika ngarancang drive dina racking, jangkungna racking teu kudu luhur teuing, umumna dina 10m.Sajaba ti éta, sistem ogé perlu nambahkeun alat strengthening.

drive (3)

pamakéan ditangtoskeun tina drive - dina racking
Pikeun ngamangpaatkeun racking drive-in anu langkung saé, perlu nengetan karakteristik sistem anu diterapkeun dina gudang, anu kedah ditalungtik sareng ditaliti nalika ngarancang gudang énggal atanapi ngarobih gudang anu tos aya.Salaku conto, upami anjeun hoyong maksimalkeun kapasitas panyimpenan dina rohangan minimum drive-in racking, maka anjeun kedah milih solusi logistik anu wajar sareng ekonomis.

Kahiji, pastikeun pallets disimpen dina racking nu, dina loading kaamanan.
Dina pamakéan drive-di racking, loading na unloading ti gigir, mode ieu aksés kargo éféktif bisa éféktif digawé efisiensi;Ogé nengetan aksés barang ti luhur ka handap racking ku lapisan.

Drive-in racking mangrupakeun sakabeh racking kontinyu tanpa segmentation channel, nu perlu nyimpen barang Usuk dina arah jero tina ngarojong rail pituduh, nu bisa ngawujudkeun gudang dénsitas tinggi;

Dina ngagunakeun drive-in racking, beban tunggal teu kudu badag teuing atawa beurat teuing, beurat umumna dikawasa dina 1500KG, sarta bentang Usuk teu kudu leuwih 1.5m;

Drive - dina racking bisa dibagi kana hiji - cara jeung dua - susunan susunan nurutkeun arah pick-up.The total jero racking hiji arah hadé dikawasa dina jero 6 pallets, sarta dina jero 12 trays pikeun racking dua arah.Ieu bisa ngaronjatkeun efisiensi jeung reliabilitas aksés forklift. (Dina jenis ieu sistem racking, forklift gampang ngocok jeung pencét racking dina operasi "angkat tinggi", jadi éta krusial mertimbangkeun naha stabilitas cukup atawa henteu.)

Pikeun drive-in racking stabilitas sistem gudang lemah, jangkungna teu kudu luhur teuing, kudu dikawasa dina 10m.Dina raraga nguatkeun stabilitas sakabeh sistem, sajaba seleksi a spésifikasi gedé jeung model, tapi ogé kudu nambahan alat ngaropéa;

Kusabab gudang padet barang, drive - dina racking merlukeun stabilitas pisan tinggi.Kusabab ieu, Aya loba asesoris on racking nu.Sacara umum, ku nyambungkeun asesoris kana uprights, barang bisa aman tur raket disimpen dina rail beam, sarta maximizing spasi utilization.Pikeun mastikeun yén barang teu bisa disimpen saluareun rail beam, sarta ogé pikeun mastikeun yén kadua sisi plat kartu sahenteuna 5 cm spasi dina rail beam.Asesoris keur drive - dina racking ngawengku: Bracket (sapotong nyambungkeun utama rel beam jeung pigura orientasi tegak, mibanda sisi tunggal jeung ganda sisi), Rail beam (rak ngarojong utama pikeun neundeun kargo), Top beam (nyambungkeun penstabil pikeun orientasi tegak), top bracing (nyambungkeun stabilizer pikeun orientasi tegak), Back bracing (sambungan stabilizer of orientasi tegak, dipaké pikeun susunan rak hiji arah), Foot protector (panyalindungan di hareup rak), rail protector (Rack bagian panyalindungan nalika forklift asup kana roadway.) jsb ..

drive (5)

Precautions pikeun operasi forklift
Di dieu, Dilong ogé kedah ngingetkeun pancegahan tina operasi forklift.Kusabab karakteristik racking drive-in, forklift kedah beroperasi dina jalan raya rak, syarat pikeun operator forklift rélatif luhur, detil sapertos kieu:
Mastikeun yén lebar pigura panto jeung awak forklift bisa aman asup jeung kaluar roadway nu;
Saméméh treuk forklift asup kana roadway rak, éta kudu ensured yén treuk forklift drive ka hareup torowongan rak, pikeun Hindarkeun bias, sarta pencét rak;
Angkat garpu kana jangkungna anu pas di luhur balok rel, teras lebetkeun jalan raya.
Forklift drive kana jalan jeung nyokot barang.
Nyokot barang, tetep jangkungna sarua jeung kaluar roadway.
Kaluar jalan raya, turunkeun barang-barang teras balikkeun.


waktos pos: Apr-01-2022